24 Mayıs 2011 Salı

Yay Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde karşıt burcunuza ilerleyen Güneş geleceğe yönelik yeni kararların eşiğinde olduğunuzu anlatmakta. Son altı ayın muhasebesini yapmaya başlayabilirsiniz. Bu nedenle başkalarından gelen öneri ve eleştirileri daha iyi değerlendirmeye bakmalı, varsa bazı hatalarınızı düzeltmeye bakmalısınız. Yine bu dönemde kendinize daha fazla önem vermeye gayret edin. Zaman alan ya da uğraştıran durumlar, işe ve detaylara ait konular daha pratik ve yapıcı olmanızı gerektirmekte. İş ortamında kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz.

Yay burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizdeki bu değişiklik sevdiğiniz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi karşı taraftan alabilirsiniz. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı gün-lerine dönecek.

Yay burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hayatı, birçok yönüyle kabullenmelisiniz. Fırsatları değerlendirmede daha atak olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor. Girişken insanların yöntemleri ve insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir.

Aşk Yaşamı : Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz bir abartı olarak değerlendirilebilir. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek.

Para Durumu: Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yine yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Dikkat: Daha araştırmacı ve sabırlı davranışlar iş ilişkilerinizde yanlış kapılar çalmanızı engelleyecek. Bazı bilgileri yerinde, zamanında değerlendirmeniz gerekiyor.
Yay burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Jüpiter Kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken, düşündüğünüz konular üzerinde çok fazla durmamalısınız. İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz..Siz gücü sevmenize rağmen sizden daha üstün kişilerin fikirlerini de kabul etme konusunda tereddütler yaşıyorsunuz.

Yay Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder