24 Mayıs 2011 Salı

İkizler Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Nihayet Güneş burcunuza ilerleyerek önünüzü aydınlatmaya başlıyor. Bugünlerde yeni kararlar, başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz. Geçmişten kalan şeyler kurtulabilir ve endişelerinizi geride bırakabilirsiniz. Ancak parasal konular ya da ilişkileriniz söz konusu olduğunda belirsizlik içeren durumlar hala etkin. Korkularınızı geride bırakmaya çalışın. Bu dönemde daha çok bir hazırlık içerisinde olmanız ve kendinize zaman ayırabilmeniz yararlı olacak. Parasal birikimlerinizi çarçur etmemeye bakmalı, emin olmadan ilerlememelisiniz.
İkizler burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Küçük şeyleri abartarak olay haline getirebilirsiniz. Yapmanız gereken, karşınızdaki insanları dinlemek ve anlamaya çalışmak olmalıdır. Olayların üstüne hışımla gitmeden önce geriye çekilip iyice düşünmeye çalışınız.
İkizler burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir.

Aşk Yaşamı : Birlikte yaşadıklarınızı belleğinizden çıkarma gayretleriniz biraz boşuna gibi. Onu bir kez daha görme isteği içindesiniz. Bu isteğinizin, hoşluğu yanında ne tür sıkıntılar barındırdığını bilmeniz gerekir.

İş Yaşamı : Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakında iş ilişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Sıkışıklık ve rahatlık sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz. Parayla ilgili moral ilişkiniz doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor.

Dikkat: Gerekli durumlarda uyumsuz davranışlarla, esnek tavırları biraz yer değiştirin. Size kişisel isteklerinizle ilgili fırsatları tanımak istemeyen çok engeliniz var. Bunların bir kısmıyla uzlaşmak durumundasınız.
İkizler burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşasanız bile, hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Çevrenizde, güven konusunda tereddütleriniz var.

İkizler Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder