30 Mayıs 2011 Pazartesi

İkizler Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Haziran İkizler Burcu

Sevgili İkizler Haziran ayı sizler açısından bir yaş daha almanın, olgunlaşmanın ve belki de yeni adımlar atmanın zamanı olabilir. Burcunuz açısından olabilecek gelişmelere ilk önce Aşk hayatınızla ilgili konularda başlayalım. Haziran ayında aşk ve ciddi ilişkilerle alakalı yaşam evlerinizden geçen kısa süreli gezegen transiti olmadığı için, bu evlerin yönetici gezegenlerinin durumlarını incelememiz gerekiyor. Bunlardan ilki Venüs gezegeninin İkizler burcu seyri. Hatırlarsanız 25 Mayıs tarihinde başlayan bu enerjiden sizlere günlük yorumlarınızda bahsetmiş ve 18 Haziran tarihine kadar etkili olacağını ve bu enerjinin sizler için aşk anlamında olsun, popülerliğinizin artışı anlamında olsun gayet faydalıdır demiştim.
Venüs İkizlerde bağlantı kurmanın önemini gösterir. Cana yakın, eğlendirici ve sosyal ilişkilerinize önem verdiğiniz bu seyir esnasında, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutabilirsiniz. Duygusal yönden hassasiyet taşımayan bu enerji, flört açısından zenginlik verebilir. Fakat bu her selam verdiğinizle aşk yaşayacağınız anlamına gelmez. Sadece beğenilmek, takdir edilmek ve girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek isteğinizi körükler. Bu durumda fiziksel cazibeniz de doğal olarak artacağından karşı cinsin tercih edeceği kişiler siz olabilirsiniz. İnsanlarla öyle kolay ve öylesine hızlı bir şekilde kaynaşırsınız ki, bu dönem bildik çevrenizin gittikçe genişlediğini fark edebilirsiniz. İlişkilerde sohbet kavramı ön planda olduğundan kimi zaman marko paşa gibi herkesle yakından ilgilenir ve yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.

26 Hazirana kadar sürecek geri hareketi, kendinizi ifade biçiminiz ve girişimleriniz, iletişim tarzınız başta olmak üzere her türlü irtibatınızda dikkatli ve temkinli olmanız gerektiğinin işareti olduğundan, mesleki anlamda da Haziran ayındaki bana göre en etkili transittir. Bu dönemde kimliğinizin dış dünyadaki insanlar tarafından ters ve tuhaf algılanmaması için zihinsel olarak her mevzuyu ve sizi ilgilendiren herşeyi şöyle bir gözden geçirerek hareket etmelisiniz. Bu dönemde gayet bağımsız, kendinize özgü hareket etmek isteğiniz yükseleceğinden, çevrenize karşı gösterdiğiniz tutumunuzu ayarlamadığınız takdirde diğer insanlardan çok daha fazla tepki görebilirsiniz. 19 Mayıs tarihinden önce karar verdiğiniz, planladığınız ve belirli bir netliğe kavuşturduğunuz girişimleri gerçekleştirmenizde hiçbir sakınca yoktur. Fakat geri hareket döneminde birdenbire karşınıza çıkacak ilginç bir teklifle yeni bir adım atmak, değişime gitmek ve her zamankinden farklı davranışlarda bulunmak konusunda dikkatli olunuz. Çevrenize karşı tutumunuzda aksayan yönler varsa bunları ele alarak kendinizi tekrar bir gözden geçiriniz.

Eğer yeni bir dünya kurmak istiyorsanız kimseye güvenmeden sadece kendi ayaklarınızın üstünde duracak şekilde hem paranıza hem de kendinize güvenmek zorunda olduğunuzu anlayacaksınız. Jüpiter geri hareket döneminde, kendinize olan inancınızı son derece sağlamlaştırarak, normal zamanlardaki yüzeysel bakış açınızı daha derviş vari hale getirebilir. Ciddiyet ve sorumluluk dolu düşünceleriniz ve kararlarınız insanlarla olan ilişkinizde size finansal açıdan yarar sağlayabilir. Bazılarınız için bu enerji, eşiniz, ortağınız yoluyla veya maddi durumu gayet iyi biriyle evlenmek suretiyle hayatınızı garantiye almaya çalışacağınızın göstergesidir. Fakat buna çok fazla gönül bağlıyor ve yaşamınızı sadece bu umuda bağlıyorsanız işiniz zor olabilir.


İkizler Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder