30 Mayıs 2011 Pazartesi

Koç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal konularınıza ve birikimlerinize yeniden yön vermeniz gerekecek. Maddi durumunuzu ilgilendiren her gelişmeyi dikkate alarak gelirlerinizi artırmalısınız. Çalışma kapasitenizi zorlamanız halinde beklediğiniz kaynaklara ulaşabilirsiniz. Ancak diğer yandan düşüncesizce alışverişler yapma riskiniz var. Bu dönem daha ziyade birikim yapmaya özen göstermelisiniz.

Koç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen hiç beklemediğiniz gelişmeler olabilir.
Koç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Yeni olduğu için daha değersiz bir şeyi tercih edebiliyorsunuz. Ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Biliyorsunuz, birçok şey acelecilikten, zorlamalardan meydana geldi. Tekrar aynı tartışmaların içine girmeye hazır değilseniz, bir mola alın. O da bunu seve, seve kabul edecektir.

İş Yaşamı : Kafanızdaki projeler, destek beklediğiniz kişilerce, umduğunuz boyutlarda olmasa da değerlendirilecek. Maddi konulardaki darlıklarınız, sizi biraz zorlanacağınız görüşmelere yöneltebilir.

Para Durumu: Daha düşünceli davranmasını beklediğiniz kişiler var. Ama bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz. Günden güne gelişen olaylar, pek umutlu bakmadığınız görüşmelerin olumlu sonuçları olabilir.

Dikkat: İhtiyaç alanlarınızı düşsel olarak sürekli genişletmekten vazgeçmelisiniz. Varabileceğiniz sokaklara yönelmeniz size çok farklı bir iç rahatlığı verecek.
Koç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli sakinliği tercih etmelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.


Koç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder