31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Terazi burcu günlük burç yorumu

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

Aşk Yaşamı : Tekrar hareketlendirme niyetlerine bu kadar kapalı durmanız gerekmiyor. Hareketli kişiliğinizin artık durağanlaşmış beraberliğinizden beklentileri, gittikçe umut verici hale gelebilir.

İş Yaşamı : Haftanın başında bir iş başvurunuzdan haber alacaksınız. Bazı katılımlara sıcak bakmanız yararlı olacak. İş hayatınızın aksamaları, yığılmaları sizi yeni yöntem arayışlarına sokabilir.

Para Durumu: Yaklaşan büyük ödemeniz sizi umduğunuzdan daha çok sıkıntıya sokacak. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza koyduğunuz sınırlar, yakın ilişkilerde sorun açabilir.

Dikkat: Hoşlanmadığınız durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız bekleniyor. Son zamanlarda şansınıza duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir.


1 Haziran 2011 Terazi burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder