24 Mayıs 2011 Salı

Oğlak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Boğa burcundaki gezegenler bu dönemde daha keyifli ve size zevk verebilecek konulara yönelebileceğinizi anlatıyor. Kendinize zaman ayırmak, hayatın güzelliklerini görmek için olumlu bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızı hareketlendiren, daha tutkulu kılan gelişmeler de mümkün. Duygularınızı ortaya koymak isteyeceksiniz. Kuşkusuz bu dönemde harcamalarınız da artmakta. Keyif ve eğlence ya da çocuklar için yapabileceğiniz masraflar gündeme gelebilir. Parasal konuları tam olarak kontrol edemeyebilirsiniz. Riskli işler de söz konusu olabilir.

Oğlak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün son derece pozitif bir ruh hali içindesiniz. Çevrenizdeki insanların sorunlarına karşı hassas olmanız sebebiyle bir yardım meleği kesilebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle tatile çıkmanı- zın zamanı geldi.
Oğlak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyen tavırların neden olacağı incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

Aşk Yaşamı : Duygu dünyanız yenilikler istiyor, onu duymakta gecikmemelisiniz. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Ama bazıları için biraz daha zaman gerekebilir.

İş Yaşamı : Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Para Durumu: Paranızın kontrolünde söz sahibi ikinci, üçüncü kişiler var gibi. Bu para ilişkisinde zarar görmeyeceksiniz. Bırakacağınız daha inisiyatifli bir izlenim, size yönelik farklı bakışları getirebilir.

Dikkat: Fazla verici olduğunuz durumlarda çıkarlarınız kadar, ilişkilerinizi de riske sokuyorsunuz. İkili bir ilişkinizde karşı tarafa sunduğunuz krediyi belli ölçüler içinde sınırlamanızda yarar var.
Oğlak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Eski olayları kafanıza taktığınız zaman huzurunuz kaçıyor. Bugün, Merkür’ün Boğa’daki hareketi bilinçaltınızın yoğunlaşmasına nenden oluyor. Birçok sorunuzun cevabını anında bulacaksınız. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

Oğlak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder