31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Yengeç burcu günlük burç yorumu

Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin bir sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Yeni gelişmeler heyecanınızı arttırabilir. Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Birçok şey yolunda, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz.

İş Yaşamı : Hedefleriniz arasına sıkıştırmaya çalıştığınız bir dileğiniz, bazı dayanışmalarla ön plana çıkacak. İş ortamınızda size duyulan sevgi açıkça belli ediliyor. Birtakım kuşkularınız yersiz.

Para Durumu: Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız. Çok yerinde kararlarla kazanımlarınızı arttıracaksınız. Tasarruf konularındaki şikayetleriniz, daha yaptırımcı kararlar gerektiriyor.

Dikkat: Çevrenizdeki bazı kişilerin sizinle ilgili yanlış izlenimleri var. Zor, ulaşılmaz biri olduğunuz şeklindeki düşüncelere bu kadar duyarsız kalmamalısınız.


1 Haziran 2011 Yengeç burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder