24 Mayıs 2011 Salı

Boğa Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Halen burcunuzda ilerleyen Merkür, Venüs ve Mars kişisel girişimlerinize, kararlarınıza heyecan ve tutku getirmekte. İçinizden geldiği gibi hareket etmek istiyorsunuz. Daha yaratıcı ve girişkensiniz. Hatta belirli konularda, özellikle parasal alanda çok daha atılgan ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Güven ve istikrar arıyorsanız ancak bunu kendi ellerinizle bozmamaya bakın. Bu dönemde aşkta ve ilişkilerde hararetli gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha güçlü ifade ediyorsunuz. Yakın beraberlikler daha çok derinleşebilir.

Boğa burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çıkacağınız bir seyahatte yeni tanışıp dost olacağınız insanlarla birlikte çok eğleneceksiniz. Hareketli ve canlı oluşunuz nedeniyle onları etkileyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz gayet güzel gidiyor.
Boğa burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk Yaşamı : Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İş Yaşamı : İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Para Durumu: Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Dikkat: Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.
Boğa burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ne istediğinizi iyi biliyor ve çevrenizdeki gelişen olaylara iyi niyetli davranmanıza rağmen, taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün beklentileriniz biraz da, yollardan gelecek haberler bağlı olarak gelişecek. Çevrenizde güvenebileceğiniz kişilere ihtiyacınız var. Düşüncelerinizi açıklarken, sakin ve temkinli davranmanızda yarar var.

Boğa Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder