31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Koç burcu günlük burç yorumu

Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatabilir. Gecikmeli olarak kendinizi yeniden ifade etme durumunda kalabilirsiniz. Yeni diyaloglarda yeni fırsatlarınız olacak. Başkalarının hatalarını kolayca görüp kendilerini kolay aklayan insanlarla sorunlarınız olacak. Gözlemlerinizi yeniden daha hassasiyetle gözden geçireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek. Sevgilinize onun sizden beklediği fedakarlıkları göstermelisiniz. Zararsız bulduğunuz bazı açılımlar, onun kafasında sorulara yol açabilir.

İş Yaşamı : Mesleki bir konudaki yetersizlikler, yeni yönelimleri gerektirecek. İnatlaştığınız kişi bugün bazı şeyleri ispatlama çabalarına girecek. Buna birkaç kişinin destek vermesi sizi biraz zor duruma sokabilir.

Para Durumu: Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Dikkat: Dost çevrenizde sizi genellikle olumlu etkilemiş insanlar, bu sıralar sizinle çok ilgili. Bazı uyarıları dikkate almanızda yarar var. Yaşamınızda birçok şey dengeye oturabilir.


1 Haziran 2011 Koç burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder