31 Mayıs 2011 Salı

İkizler Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi karamsar ve endişeli kılan pak çok konu ile ilgilenmek zorundasınız. Özellikle değişen şartların getirdiği konuları yönlendirmeniz kolay değil. Olayları dikkatle izlemeli, iş hayatında taşıdığınız yükleri unutmamalısınız. Maddi konuları içine alan belirsizlikler ise sorun yaratmakta. Şimdilik destek bulmakta zorlanacaksınız. Akıllıca hareket etmeniz lazım

İkizler burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni tanışacağınız biri hakkında edindiğiniz ön bilgiler kafanızı karıştırabilir. Ama unutmayın ki gönül işlerinde mantık kadar güven de şarttır. Bugün alacağınız bir miktar para ödemelerinize iyi gelecektir.
İkizler burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Onda birtakım komplekslerin uyanması, ilişkinizin ömrünü kısaltabilir. Çeşitli konularda bilgi sahibisiniz. Partnerinizin bu özelliğinize ayak uydurması zamana bağlı.

İş Yaşamı : Pazarlama konularında ikna becerinizi etkisizleştiren olumsuz özelliğinizi köreltmeye çalışmalısınız. Gezici, sosyalliği zengin işlere ilgi duymanız, yakın çevrenizden rutin olmayan iş teklifleri getirebilir.

Para Durumu: Daha ikna edici ifadelerle, rahatsızlıklarınızı daha anlaşılır hale getirebilirsiniz. Haklı göründüğünüz para tartışmalarında, haksız konuma düşmeniz an meselesi.

Dikkat: Bazı davranışlarınızdan siz de memnun değilsiniz. Ama önünü kesme eğilimi göstermiyorsunuz. Bu davranışların size birtakım kayıplar getirmesini beklemeyin.
İkizler burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.


İkizler Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder