31 Mayıs 2011 Salı

Aslan Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Haziran Aslan Burcu

Haziran ayı içindeki enerjilerin kimi ciddi ilişkisi olanlar için önem arzediyor kimisi ilişkisinde sorun olanları ilgilendiriyor, bazıları ise uzun süredir beraberlik yaşamayanlar açısından çok daha önemli gözüküyor. yalnız ondan önce çok önemli muhakkak belirtmem gereken ön bilgiler sunmak durumundayım. Bu bilgiler Haziran ayındaki enerjileri daha iyi anlamanız ve süreci daha iyi kavramanız açısından gayet önemli.
Merkürün bu yıl ikinci geri hareketini tam da bu zamanda yapıyor oluşu. Hani bazen kozmik şaka derim ya, ona benzetiyorum bu durumu. Aslan burcu gibi kendini göstermekten, aktif olmaktan, sosyal hayatın içinde birebir bulunmaktan, kendini en olumlu şekilde ifade etmekten, ilgi çekmekten hoşlanan bir burç insanlarına, şu kadar zaman ilerleyebilirsiniz, şurada durmalısınız, burada şunu yapabilirsiniz, bunu şimdi yapmayınız tarzı engeller koymak doğal olarak keyifsizlik verebilir. Engel derken bu tüm hayatın durması anlamında değildir. Bunu birazdan sizlere ilişki örneklerinde açıklayacağım.
Önce ilişkisi sağlam temellere oturmuş, birbiriyle gayet iyi anlaşan çiftler açısından bu üç enerjinin bu devredeki anlamı, aranızdaki bağlılığın ve beraberliğinizdeki huzurun, iletişimsel açıdan daha da güçlenmesi için, duygusallıktan ziyade arkadaşlık olgusunu daha fazla ön plana almanız gerektiğinin işaretidir. Bunun yapılması halinde hem ilişkinizi mantıklı bir temele oturtmuş hem de birbirinizin ilgi çekici diğer özelliklerini, hayata bakış açınızı daha fazla öğrenmiş olacaksınız.

Ayrıca bu enerjiler birlikte hobiler edinme, sosyalleşme, organize olabilme, beraber keşiflerde bulunma, bilgilenme ve bilgilerinizi paylaşma, birbirinizi kafaca tamamlama, iletişimsel olarak birbirinize güç katma gibi son derece önemli artıları olacaktır. Bu yönde değerlendirilmesi halinde Merkür geri hareketinin sizin gibi çiftler için olumlu yönü daha fazladır. güçlenmesi anlamına geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca sizin ilişkiniz Merkür geri hareketinden daha önce de var olduğu için, sizler açısından bir sorun olmayacaktır.

Venüs, Güneş ve Merkür gezegen seyirlerinin Haziran ayında, sadece arkadaşlık kurmak hoş vakitler geçirmek, sosyalleşmek anlamına gelmediğini biliniz. Mesleki anlamda olabilecek yansımasına bakarsak, sosyal ilişkiler yoluyla kurulan bağlantıların geleceğe yönelik umutlarınızı gerçekleştirmenizde, Merkür geri hareketi sonrası etkili olacağıdır.

Yalnız şunu da belirteyim. Eğer uzun zamandır bir plan içindeyseniz ve gerekli kişilerle Venüs sayesinde tanışıp size yararlı olacak atılım için sponsor, destek veya güç bulursanız Merkürün geri hareketinin bitmesini beklemenize gerek yok. Bu hep yanlış algılanıyor. Oysaki hayat devam ediyor, eğer böyle olsaydı dünyada bütün iletişim dururdu. Lütfen eskiyle alakalı projeleriniz, yapmayı düşündüklerinizi için Venüs enerjisinden yararlanarak dostlarınızla, size destek olacak kişilerle temasınızı sürdürmeyi ihmal etmeyiniz. Aslanın meşhur gururunu bilmeyen yoktur. Fakat günümüzün hayat şartları gerekirse kapıları çalmanızı gerektiriyor. Sizler de bu enerjiden yararlanarak kendinizi gösterin, taktik geliştirin,

Maddi konularda Haziran ayı belki yine tekrarlıyorum gibi olacak ama para evinizdeki Satürn enerjisini ve finans evinizin yönetici gezegeni Merkürün geri hareketini hesaba katmaksızın yapılacak bir yorumun son derece yüzeysel olacağını düşünmekteyim. Unutmayalım ki, hem başkalarından elde ettiğiniz gelir evinizdeki Uranüs hem de para evinizdeki Satürn etkileşimi devam etmekte. Bu etkileşimin size söylemeye çalıştığı en önemli şey, ne olursa olsun dikkatli, programlı, belirli bir bütçe içinde hareket etmeniz, beklenmeyen durumlar yaşanmaması için paranızı idareli kullanmanız veya idareli kullanmaya kendinizi alıştırmanızdır. Bu hatırlatmadan sonra Merkürün geri hareketinin size para anlamındaki etkisini birlikte ele alalım.

Merkür, iletişim, yolculuk, haberleşme, nakliye, hizmet sektörü, iletişimle alakalı her türlü meslek, sosyal ilişkiler yoluyla yapılan girişimler başta olmak üzere, zekanız ve bilgi birikiminizi değerlendirebileceğiniz alanlarda size maddi açıdan yeniden planlar yapmanız, girişimlerde bulunacak hale gelerek güvence sağlamanız adına destek olacağını söylemeliyim. Tabi ki Merkür geri hareket yapıyor diye, para kazanmayacaksınız anlamına gelmiyor. Sadece bağlantılarda gecikmeler olabilir, birilerini razı edebilmek adına çaba sarfetmeniz gerekebilir.


Aslan Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder