31 Mayıs 2011 Salı

Boğa Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Haziran Boğa Burcu

Merkür gezegeninin geri hareketi bitene kadar içsel sorgulamanızı bilinçli bir şekilde yapmanız halinde, aşk hayatınızla ilgili gerçekçi bir sonuç elde etmeniz de kolay olabilecektir. İlişkisinde sorun olanlar bu süreçte gözden geçirdikleri beraberlikleri hakkında bir sonuca vararak bundan sonrası adına daha sağlam olarak yola devam edebilirler. İlişkisi olmayanlar ise saptadıkları doğrular nispetinde yeni bir ilişkiye adım atarken bu sürede edindikleri fikirleri kendilerine rehber edinebilirler. Merkür gezegeninin geri hareketi esnasında, ikizler burcundaki Venüsle kavuşumunun, aşk evinizdeki Satürnle yapacağı görünüm ise, sevgi alış verişinizde arkadaşlık olgusunun ve fikir paylaşımının önemini göstermekte.
Bu enerjiler altında dikkat etmeniz gereken en önemli konu üstünü çizerek söylemek istiyorum ki, İletişim konusunda her iki tarafın veya özellikle sizin sabırlı olmanızdır. Merkür geri hareketinin ikizler burcunda oluşması istenirse, gerekli düzenlemeler için oldukça faydalıdır. Eğer yönetici olduğu ikizler burcunda, geri hareket yapmıyor olsaydı, sizler için bu ay aşk açısından çok daha zorlu geçebilirdi. Fakat astrolojide dispozitör denilen son derece önemli bir tanımlama vardır. Bir gezegenin yöneticisi olan gezegen güçlü ise, aradaki zorlu görünümün zararları kişinin dikkatli olması halinde olumlu olarak kullanılabilir. Bildiğiniz gibi Satürn başak burcunda ilerlediği için yöneticisi Merkür gezegeni Merkür olmaktadır.

Merkür ise ikizlerde seyrettiği için güçlüdür. Buradan çıkan sonuç Aşk ilişkinizdeki sorumluluk hissinin veya sorunların baş edilmesi ve sağlıklı bir beraberlik yaşanması için her iki tarafın da akıllı, mantıklı bir şekilde düşünmeleri, tarafsız bir şekilde olayları ele almaları uzlaşmaya gönüllü olacaklarıdır. Ben boğaların ne kadar sağlam insanlar olduğunu her zaman belirtmişimdir. Onların tek sorunları kendi fikirleri konusunda değişmez nitelikte düşünüyor olmalarıdır. Yalnız Merkür ikizler burcunda, bir de geri hareket yapacağından bu sefer boğalar aşk konusunda esnek düşünmekten yana olabilirler.

Hayatınızla ilgili gelişmelerde size ışık olacak inanç gücünüzü yükselten bu etkiden yararlanarak, yüksek öğrenim alanında faydalı sonuçlar alabilir, mesleki konularda ihtisaslaşma yolunu tercih ederek gelişebilir, inandığınız değerlerle ilgili her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Kimileriniz için belirli bir eğitimden geçerek meslek seçiminizde bulunmanızı sağladığı gibi, öğrendiğiniz bilgileri işinizde kullanmanız adına da faydalıdır.

Ayrıca, görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmek amacıyla kendinizi geliştirmenizi sağlayıcıdır. Bu süreçte sadece gerçeklere dayalı şekilde hareket edeceğiniz için, karşınıza çıkabilecek fırsatları da değerlendirirken bu olguyu ön planda tutabilirsiniz. Yolculuklar özellikle işinizle alakalı konularda olacak, kendinizden daha güçlü insanlarla bir araya gelerek neler yapabilirsiniz bunları tespit edebilirsiniz. Sistemli ve sabırlı bir şekilde çalışabilir, hedeflerinize yavaş ve emin adımlarla gidebilirseniz hem daha kalıcı girişimlerde bulunabilir hem de hayatın anlamını yeniden keşfedebilirsiniz. Size önerim bu enerji altında abartıya kaçmamanız, kanun ve yasalar doğrultusunda doğruluktan ayrılmamanız, sabırlı olmanız ve inancınızı daima güçlü tutmanızdır.

Bir boğa parayla ilgili her zaman kaygılı olmayı sürdürecektir. O nedenle bu sürecin bu anlamda bir zararı olacağını düşünemeyiz. Bu dönem içinde, özellikle iletişim ve haberleşme konusunda internet üzerinden bağlantılar kurarak kendinizi tanıtmanız yararlıdır. Ayrıca bu süreçte daha hızlı bağlantılar kurmanız önemlidir. Merkür geri hareketi de bu alanda devam edeceğinden, Venüs sayesinde kurduğunuz bağlantıları Merkür geri hareketinde inceleme fırsatı bulur, eksikleri tamamlar ve planlarınızı, geri hareket bitiminde uygulanır hale getirirseniz gerek Venüs gerekse Merkür gezegenlerinin enerjileri maddi güce dönüştürmeniz kolay olabilir. Sizi dikkatli olmanız için fazla uyarmaya gerek yok.
Zaten hangi yatırımın başarılı olacağını hangisinin riskli olduğunu, ayrıca harcamalarınız bu dönemde artacağından kendinizi nasıl kontrol edeceğinizi gayet iyi bilirsiniz veya bilmeniz gerekir diyelim. Kısaca, insanlarla bağlantınızı sürdürün, çevik davranın, iyi bir taktik geliştirin, iletişimi fazlasıyla önemseyin diyebilirim.


Boğa Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder