30 Mayıs 2011 Pazartesi

Oğlak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece yapıcı günlere ilerliyorsunuz. Hayatın olumlu yanlarına yakın olmanız size hoş zamanlar yaşama şansı getirebilir. Biraz gevşemeye bakmalı, kendinizi serbest bırakmalısınız. Zira aşk hayatınıza hareket ve bolluk getiren dönemler söz konusu. Duygularınız ifade edebileceğiniz ilişkiler olacak ancak, aşırı sahiplenici yanlarınız sorun yaratacaktır.

Oğlak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kendine güvenir duruşunuz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Ödemelerdeki aksaklıklar yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Yeni dostluklar yeni aşklar getirebilir. Maddi durumunuzdaki sıkışıklık bitiyor.
Oğlak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin ona verdiğiniz değerin karşılığını hiçbir zaman alamamış olmanıza rağmen, hala sadık bir dostsunuz. Verdiğiniz değerin, onun umursamazlığıyla daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Çok özel birinin sizi bugünlerde merak edip araması gerekiyor. Bekliyorsunuz. Ama pek de ümidiniz yok gibi.

Aşk Yaşamı : Kendinize sonsuz güveniniz sizi yanıltabilir. Yapıcı eleştirilerden, göremediğiniz yanlarınızla tanışma anlamında faydalanabilirsiniz. Dış kaynaklı değerlendirmelerin sizin için biraz anlamı olmalı.

İş Yaşamı : Zaman içersinde yoluna girecek işleriniz var. Bugünlerdeki yıpratıcı ritminizin onlara bir yararı yok. Çağdaş değerlendirmeleriniz, bazı kişilerce aşırı görülebilir. Bundan etkilenmemeye çalışın.

Para Durumu: Maddi durumunuzu bir seviyeye getirmek için önünüzde çeşitli fırsatlar var. Risk korkunuz görmenizi engelliyor. Sizin için iyi düşünceleri olan insanlara yaklaşırken, sağlamcılığınızı biraz pasifize etmeye çalışın.

Dikkat: Gergin tartışmalar duygu dünyanızda yeni kararlara yöneltebilir. Tavırsız kalma korkunuz, sizi yanıltıyor. Duygusal ilişkilerde altta kalma, haksızlığa uğrama endişesi barındırmanız, duygularınızı yeniden gözden geçirmenizi gerektiriyor.
Oğlak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.


Oğlak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder