31 Mayıs 2011 Salı

Boğa Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve sizi dışadönük kılıyor. Gücünüzü tam anlamı ile ortaya koyabileceğiniz adımlar atmanız söz konusu. Kişisel konularda daha bilinçli olmanız sizi güvenle hareket etmeye itecek. Başkalarını etkileyebileceğiniz pek çok konu hayatınıza girebilir. Özellikle ilişkilerden ve hayattan keyif aldığınız günler geçiriyorsunuz.

Boğa burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zirveye oynamak için gereken imkanların mevcut olduğu bir zaman dilimindesiniz. Kademe yükselmesi için şans size göz kırpıyor. Alacağınız paradan tatil için pay ayırın. Hayatınıza biri girecek.

Boğa burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olacak. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenize giriyor.

Aşk Yaşamı : Canlı, hareketli kişiliğiniz, daha ağır kanlı bir sevgiliyle birlikte olabilmenin yeni yöntemlerini aramalı. Planlarınızdan onu da haberdar edin. Şok sürprizler ona umduğunuz kadar hoş gelmeyebilir.

İş Yaşamı : Güven verdiğiniz insanlarla ortak görüş birliği içinde olduğunuz konular, bugünlerde genel tartışmaya açılabilir. Çapınızı aşacağı düşünülen birtakım işlere talip olacaksınız. Biraz çabayla başarılı sonuçlar gelebilir.

Para Durumu: Yanıltıcı bir bolluk sürecine girebilirsiniz. Buna bağlı olarak yapacağınız harcamalar sizi sarsmayacak, ama taahhütlerden kaçının. Israrcı davrandığınız birtakım ilişkilerinizde alınganlıklar yaşanabilir.

Dikkat: Zararsız olduğuna inandığınız bazı davranışlardan zarar görebilirsiniz. Bu ilişkilerde duygusallık sizi yönlendiriyor, dikkat edin.
Boğa burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.


Boğa Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder