24 Mayıs 2011 Salı

Akrep Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Halen karşıt burcunuz Boğa’da ilerleyen gezegenler son altı ayın bir muhasebesini yaptığınızı açıklamakta. Bu dönemde beraberlikler, evlilik ya da ortaklıklar kararlarınızı yakından etkileyebilir. Yakın beraberliklerde ve ortaklaşa alanda daha soğukkanlı olmak, başarılı olmanıza yardımcı olacak. Parasal konulardaki güvensizliğinizi aşmalısınız. İşbirliği yapabileceğiniz olanaklar da var. Aşkta ve duygusal alanda oldukça yoğun bir dönemde olabilirsiniz. Beraberliğinizi daha tutkulu yapabilecek konular söz konusu. Tutkularla hareket edebilirsiniz.
Akrep burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Söylenen sözlerin doğru olduğunu bildiğiniz halde sırf haklı çıkmak için kendinizi savunabilirsiniz. Oysa ilişkiniz için zaten bunları yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ortak bir nokta oluşturmalısınız.

Akrep burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz. Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor.

Aşk Yaşamı : Gecikmiş sayılmazsınız. Zararın neresinden dönseniz kardır. Çoktandır vermiş olduğunuz kararların, artık uygulama gününün geldiğini düşünmeniz, yine de olumlu bir gelişme.

İş Yaşamı : Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu.

Para Durumu: Genellikle bu konularda size yol gösteren dostunuzun, önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olabilir. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

Dikkat: Küçük sorunları büyültme konusunda oldukça etkili destekleriniz var. Eşinizin, dostunuzun abartılı yaklaşımları, önemsiz bir konuda sizi geriyor, dikkat edin.
Akrep burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler Her geçen gün biraz daha başa savaşıyor, her olayın üstesinden geliyorsunuz.

Akrep Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder