31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Boğa burcu günlük burç yorumu

Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, sizin bilginiz dışında besleniyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var.

Aşk Yaşamı : Sabırlı olmanız halinde düşünceleriniz değişebilir. Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de problem vadeden bir aşkı yaşayabileceğinizden kuşkulusunuz.

İş Yaşamı : Yeni tanışmalarda ilginç fırsatlar var. Bugünlerde birtakım işler size pek gerekli değilmiş gibi gelebilir. Bu isteksizliğinizi ortadan kaldırabilmeniz niyetiyle iş gezileriniz olabilir.

Para Durumu: Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz.

Dikkat: Bugünlerde her zamankinden daha çok kararlı olmaya çalışmalısınız. Tedirgin, kararsız bir görüntü vereceğiniz bir görüşmede avantajlarınızı kaybedebilirsiniz.


1 Haziran 2011 Boğa burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder