30 Mayıs 2011 Pazartesi

Koç Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Koç Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Haziran Koç Burcu

Gölgeli günleri dahil olmak üzere 26 Haziran tarihinde geri hareketi bitecek Merkür, Mars gezegeniyle uyumlu bir görünüm oluştursa da, geri harekette olduğundan, aşk hayatınızla ilgili gelişmelerde zihinsel olarak mevcut durumunuzu sağlam ve sağlıklı bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz adına son derece önemli. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa bu enerji sayesinde eski problemlerin veya düzeltilmesi gereken herşeyin gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. Bugüne dek olanları yeni bir bakış açısı altında incelediğinizde, bencil düşünmeden, illa kendi fikirlerinizin doğruluğu konusunda baskı uygulamadan hareket etmeniz lazımdır. Yeni bir karar vermek yerine, durumunuzu gözden geçirmeniz faydalıdır.
Bir koç her zaman isteklerini elde etmekten ve kendi bildiği yolda ilerlemekten yana olduğu için, bu enerjiyi, sırf özgürlük, arzularınızın gerçekleşmesi ve beklentilerinizin karşılanması adına iletişimde bulunmak için kullanırsanız, aşk hayatınız açısından zorlayıcı olabilir. Oysaki, beraberliğinizdeki her türlü fikir alışverişini mantıklı bir şekilde sağlayabilecek bu enerjiyle neler yapılmaz ki? Örneğin, partneriyle sorun yaşamakta olan Koçlar, tekrar bir araya gelerek konuşabilirler. Tabi ki net bir çözüm elde etmek için öncelikle kompleksli tavırlar içinde olmamak, inatlaşmamak, sizi bir araya getirici fırsatları değerlendirmek gerekebilir. Bu dönemde aranızdaki iletişim olumlu olarak sağlansa bile, yine de geri hareketin bitimini beklemek gerekebilir. Gölgeli günler 26 Haziran yeni bir başlangıç için gayet olumludur. O tarihte taşlar yerine oturmaya başlayabilir.
ilişkisi olmayanlar için bu etki, seyahat ve yolculuk esnasında tanışmalar, daha önceden tanıdığınız ve arkadaşınız olan bir kişiyle yeni bir ilişkiye girmek, yakın çevrenizden biriyle kurulacak yeni bir beraberlik anlamında etkili olduğu gibi, aynı hobileri, aktiviteleri ve zevkli konuları paylaştığınız bir insanla yeni bir tanışma anlamına gelebilir. Merkür yolculuk, iletişim, haberleşme ve genç insanları gösterdiğinden bu dönemde, çocuksu fakat kendine oldukça güvenen, erotizm gücü yüksek bir partnerle tanışmanın da simgesi olabilir. Yalnız karşınıza çıkacak kişiye karşı cömert, sıcak davranmaya çalışırken Merkürün geri harekette olduğunu unutmayınız. Bu dönemde karşılaşılan bir kişi hakkında, diğer enerjileri de göze alırsak yanılmanız oldukça mümkündür.
Hatta bu kişi hakkında iyi bir araştırma yapmanız da gerekebilir. Ne kadar beğenseniz de, bir sis perdesi hakikatleri görmenize engel olacağından benim önerim sadece akışa ayak uydurmanız, açık bir kapı bırakmanız ve hemen olumlu bir kanıya varmamanızdır. Haziran ayındaki gelişmelere, 21 Haziran tarihine kadar sürecek Güneşin İkizler burcu seyriyle başlamak istiyorum. Bu transit Merkür geri hareketiyle çakışsa bile yine de sizin açınızdan çevrenizle olan iletişiminiz ve bağlantılar kurabilmenizi sağlayacak bir durumdur. Bu enerji seyahat konularında fazlasıyla etkilidir.
Öğrenim hayatında olan kardeşlerimiz için olumlu bir süreçtir. Çalışanlar için, girişim, özgüven duygunuzun yükselişi ve her işin altından kolaylıkla kalkabilmeniz anlamı taşıyabilir. Komşularınız, arkadaşlarınız, kardeşlerinizle olan ilişkinizin güçlenmesi anlamına gelebilir. Bu tarih itibariyle sadece dikkat edeceğiniz husus, Merkürün geri hareketini de göz önüne alarak, kendinizi şöyle bir gözden geçirmek, girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda bilgi toplamak, diğer insanlarla konuşmak, fikirlerini sormak ve belirli bir rota çizmektir. Bu sizi hem düzenli bir şekilde çalışmaya hem de hedeflerinizi gerçekleştirmeye doğru yönlendirebilir. Kendi ayaklarınızın üstünde kalabilmek için yapılması gereken ne olursa olsun, kendinizi ispat etmek olmalıdır. Bunu yaparken gerilime düşmeden, isteklerinizi bildirmeniz ve yine ılımlı bir şekilde bazı şeylere hoşçakal diyerek yeni bir hayata adım atmanızdır.
Şans ve genişleme imkanı veren Jüpiterin, 30 hazirana kadar devam edecek seyri ise Haziran ayıyla ilgili mesleki anlamda söyleyebileceklerimin sonuncusu. Bu etki uzun sürmesi bakımından son derece önem arzediyor. Mesleki konularda şartlarınızı iyileştirmek adına manevi bir zenginliğe sahip olmanız anlamına gelen bu durum size, iç zenginliği size yüksek moral gücü ve iyimserlik verecektir. Kendinizi geliştirme çabanız yükselecek, ben bir şeyler yapmalıyım, girişimde bulunmalıyım, ben yetkili ve bilgili bir insanım bugüne dek öğrendiklerimi artık iş sahasında gösterebilirim gibi cümleler içinizden geçmeye başlayacaktır. Doğal bir huzur ve her şeyin iyi olacağına dair gönül birliği içinde olmanız size özgüveniniz konusunda da destek verecektir. Hedeflerinizi şöyle bir düşünerek hangi yoldan gitmeniz ve hangi seçimde bulunmanız gerektiğini size bildiren bir iç sese sahip olacaksınız.


Koç Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder