30 Mayıs 2011 Pazartesi

Akrep Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıklar ve ikili ilişkiler adına zor bir dönem. Eğer ılımlı davranırsanız kazançlı çıkabileceğiniz fırsatları kullanabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişecek her konuya sakin yaklaşmanız halinde maddi manevi güven arayışınız sonuçsuz kalmayacak. Yeni önerileri tek başına yönlendirmeniz kolay değil. Aynı şekilde ilişkilerde aşırı sahiplenici yanlarınızla sorun yaratmaktan kaçınmalısınız.

Akrep burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Modayla ilgilenenler ruha ve göze hitap eden yeni tasarımlara imza atabilirler. Bir davette alacağınız iş teklifi sizi onore edecektir. Elinize geçen parayla öncelikle konut sorununuzu çözmeye çalışın.
Akrep burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Fakat sizin de bunu ara sıra yapmanızda yarar var. Siz de dertlerinizi birileriyle çekiştirmelisiniz. Hafta sonu çok sevineceğiniz, beklemediğiniz konuklarınız olabilir. Çok dirençlisiniz. Sıradan sorunlar sizi pek etkilemiyor. Sızlanıp ağlama huyunuz yok. Çevrenizde insanların küçücük sorunlarını devasa şeylermiş gibi dillendirmeleri siz şaşırtıyor.

Aşk Yaşamı : Duygusallığınızın sürekli ön planda olması güzel bir şey. Ama bu, gerçekçilikten uzaklaşma ölçüsünde olmamalı. Elinizden geleni yaptığınıza inandığınız konulara bir daha göz gezdirin. Yanılgı insanlar içindir.

İş Yaşamı : Bunları sağlam dayanaklarla geliştirmek isteyeceksiniz. Referansınız zengin. Atmayı düşündüğünüz adımların önü açık. İş yaşamınızda özgün düşünceleriniz ve size yakın kişilerin umut bağladığı cesaretiniz var.

Para Durumu: Endişelenmenize neden olan yeni gelişmelerin belirleyiciliği söz konusu değil, rahat olan. Esasında maddi yönden oldukça verimli günler içindesiniz. Bazı fulü fırsatları görüp değerlendirmeniz gerekiyor.

Dikkat: Çok övgü aldığınız bir ilişkide, sistemli olarak mevzi kaybediyorsunuz. Bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye çalışın. Duygusallık, bu sıralar geri planda tutmanız gereken bir olumsuzluk gibi görünüyor.
Akrep burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güçlü hafızanızla övünebilirsiniz. Bugün, birçok olayı geçmişle birleştirerek mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. İlişkilerinizde maddesel sorunlar çıksın istemiyorsunuz. Sizin, olaylara bakış açınız öylesine farklı ki, iyimser yapınızın gölgelenmesine izin vermemelisiniz. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu başkaları anlamayabilir.


Akrep Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder