30 Mayıs 2011 Pazartesi

Terazi Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal konular üzerinde durmak, borç alacak konularınızı yeniden düzenlemek için harekete geçiyorsunuz. Kendi kaynaklarınızı daha temkinli kullanarak, yatırım odaklı düşüncelere yöneleceksiniz. Ancak ortak harcamaların artabileceğini göze almanız gerek. Duygusal ilişkiler ise sizi fazlasıyla meşgul edecek.

Terazi burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız yatırımların doğal sonucu olan borçlarınızı kapatacağınız parayı kazanacağınız günler geldi. Sevdiğiniz kişinin sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Kilolarınızdan kurtulun.

Terazi burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinde neşe kaynağısınız. İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayıp elde eden kolaycı biri gibi görünüyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizi belirleyecek olumlu ya da olumsuz, hiçbir sonuçtan sorumlu olmayacaksınız. Sevginizi bu kadar belli etmemeniz şeklindeki uyarılar, hiç duygulu değil. İçinizden geldiği gibi davranmaya devam edin.

İş Yaşamı : Zamana endeksli gelişmeler, telaşçı yaklaşımınızdan etkilenmeyecek, sabırlı olmalısınız. Becerileriniz hedeflerinize yaklaştırıyor. Fakat engel olarak gördüğünüz bazı kişileri değerlendirişinizde bazı abartılar var.

Para Durumu: İsteksiz göründüğünüz ilişkilerdeki çıkarlarınız tahminlerinizin üzerinde olabilir, o kadar soğuk durmayın. Zorunluluklar bu sıralarda size, asla deme fırsatı vermeyecek gibi görünüyor.

Dikkat: Hesapta olmayan yolculuklar rutin planları bozabilir. Yeni planlarınızda akılcı seçimlerle, gereksiz gibi görünen hareketlilikleri çok yararlı hale getirmeniz mümkün.
Terazi burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. İlişkilerinizde duygu ve güven çok önemli ve bu elektriği size yansıtamayan kişilere şans tanımak istemiyorsunuz. Oldukça iştahlı bir gününüzdesiniz. Uzun süredir koruduğunuz formunuzu bozmanız an meselesi.


Terazi Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder