30 Mayıs 2011 Pazartesi

Başak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata daha rahat gözlerle bakmaktasınız. Düşüncelerinizi hayata geçirmek ve yurt dışı eğitim çalışmalarınızı ele almak öncelik kazanmakta. Başkalarından destek arayışı içinde olmanız ve yeniliklere açık durmanız sizin lehinize. Gerek özel gerekse iş hayatında size keyif getirecek gelişmeler bu dönem hızlanabilir. Uzaklardan gelebilecek olumlu haberler öne çıkacak.

Başak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda üzerinizde aşırı bir halsizlik ve bitkinlik belirmiş. Kafanızı toparlayıp kendinize biraz daha zaman ayırın. Maddi borçlarınızın önüne geçmek için öncelikle tasarrufa daha faz- la yönelmelisiniz.
Başak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde iş yaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere tat katarak yaşıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Ondaki değişikliklerin, aklınıza bile gelmeyecek bambaşka nedenleri olabilir. İlginç fikirleriniz, ona bu sıralar pek cazip gelmeyebilir. Bu, bir anda yabancılaştığınız düşüncesini getirmemeli.

İş Yaşamı : Bugünlerde davranışlarınızı belirleyecek koşullar içinde, yararınıza olanlar oldukça az. Bu sıralar, hazırlıksız yakalanacağınız görüşmeler, tahrik olabileceğiniz tartışmalar özel olarak risk taşıyor.

Para Durumu: Bazı sıkışıklıklarınızı belli insanlardan gizleme çabanız insani duygulara dayalı da olsa, o ilişkiler ağı içersinde pek iyi bir yöntem değil. Sonradan açıklamada zorlanacağınız yöntemler, size göre değil.

Dikkat: Belli bir süreden beri dağınıklık içinde olduğunuzu düşündüğünüz konularda acilen toparlanmalar gerekiyor. Hiç beklemediğiniz ölçülerde sorumluluklara çok hazırlıksız yakalanabilirsiniz.
Başak burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. Kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu, iş çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor. Bugün, inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.


Başak Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder