31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 İkizler burcu günlük burç yorumu

Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinizin ritmini düşürmesi, kafanızda sabitleştirdiğiniz sorularla fazla ilgili değil. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor.

İş Yaşamı : Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi cezp edecek. Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Para Durumu: Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Dikkat: İş ilişkilerinizde rahat ve esnek olmanız eleştirilebilir. Sizi iş konularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.


1 Haziran 2011 İkizler burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder