31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Oğlak burcu günlük burç yorumu

Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde kaçmış bir fırsat olarak karşınıza çıkacak.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde duygularınızı köreltmiş görüntünüzü terk etmeniz gerekiyor. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki birçok kişi için ilgi odağısınız.

İş Yaşamı : Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışmanız gerekmiyor. Elinizdeki müthiş bir fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız.

Para Durumu: Para durumunuz, iş yaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi gerektiriyor. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemelerinizi daha ileri tarihlere erteleme girişimleriniz olacak.

Dikkat: Kendinizi etrafınıza yeterince anlatamıyorsunuz. Sizinle ancak iş ve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var. Bu imajı değiştirmelisiniz.


1 Haziran 2011 Oğlak burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder