24 Mayıs 2011 Salı

Başak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde Güneş’in kariyer alanınıza ulaşması ile birlikte, yapacağınız işlerin sayısı artmakta. Hedeflerinize odaklanmak durumundasınız. Başarılı olmak için daha bilinçli çaba sarfetmeniz gerekecek. Ancak bazı çift durumlar ve güvensizlikler de gündeme gelebilir. Genel olarak iş hayatına ve amaçlarınıza odaklanabileceğiniz günlerdesiniz. Bu arada yabancılarla ilgili gelişmeler, daha fazla iletişim, yazışma, yolculuklar ve medyaya ait konular sizi oldukça meşgul edebilir. Düşüncelerinizi yapıcı ve pratik hale getirmeye bakın.

Başak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

insanlardan uzak kalma ve dinlenme isteğiniz yüksek olacaktır. Kendi işleriniz dışındaki sorumluluklar nedeniyle yorulmuş olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla bir arada olduğunuz halde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.
Başak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Epeyce uzun bir süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünleri, kendinize yönelteceğiniz ilgiye sunmaya çalışın. Birkaç konuda ikilemler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

Aşk Yaşamı : Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu durum, düşlerinizi dondurmanızı da gerektirmiyor. Sevgilinizle yeni projeler geliştirmeyi denemelisiniz.

İş Yaşamı : Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getirecek. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek. Parayla ilişkiniz biraz zaaflı, biriktirme isteğiniz doğrultusunda kendinizi yönlendiremiyorsunuz.

Dikkat: Size dolaylı yollarla hatırlatılmaya çalışılan şeyler, bugünlerde açık bir şekilde ortaya çıkartılabilir. Belleğinizi yoklamanızı gerektirecek nahoş olaylar yaşayabilirsiniz.
Başak burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İnatçı tavırlarınızda ısrar etmenin bir anlamı yok. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz.. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder