31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Akrep burcu günlük burç yorumu

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir kırgınlığın haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bazı sınırlamalar size küçük şeyler kaybettirecek, ama büyük şeyler kazanacaksınız. Dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor.

İş Yaşamı : Doğru zamanlamayla eğildiğiniz bir sorunda sevinçleriniz olacak. İkna yeteneğiniz size genellikle kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, sizi iş yaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilir.

Para Durumu: Kendiniz ve aileniz adına önemli para görüşmeleri yapacaksınız. Bazı sorumlulukları en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Dikkat: İhmal ettiğiniz ilişkilerinizi telafi etmek istiyorsunuz. Uzak bir arkadaşınızın sağlık sorunu, size bugünlerde uzun bir yolculuk yaptırabilir.


1 Haziran 2011 Akrep burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder