31 Mayıs 2011 Salı

Kova Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gerekli çabayı gösterdiğinizde günü verimli tamamlayabilirsiniz. Aileyi içine alan pek çok gelişme ile sorumluluklarınız artacaktır. Ayrıca yerleşimle ilgili konular öncelik kazanırken, eve ait harcamalarda artışlar söz konusu. Özellikle bugün kaynaklarınızı dikkatli kullanmalı, iş hayatında önemli bir süreçte olduğunuzu hatırlamalısınız.

Kova burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızdaki inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdakinin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. Sağlık durumunuz çok iyi.

Kova burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı durumlarda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor. Bu haftanın hiç geçmeyeceğini sanıyordunuz. Bunun son iş günü olduğuna inanmakta zorlanıyorsunuz. Ama haftanın bitmiş olması, hafta boyunca sizi tüketen yoğunluğun da bittiği anlamına gelmiyor.

Aşk Yaşamı : Size aşırı ilgi gösterenlerin, kendinizi kastığınız şeklindeki yanılgılarına artık bir son verin. Etkileyici özellikleriniz var. Genel ölçülere göre çekicisiniz de. O halde yalnızlığınızın altındaki gizleri keşfetmeye çalışın.

İş Yaşamı : Bazı bağlantılarınızla ilgili uyarılarınız var, ciddiye almalısınız. Esasen fazlaca sorumlu olmadığınız bir organizasyon bozukluğu içindesiniz. Bu, genel çabanın bir kısmını heba ediyor.

Para Durumu: Bugünlerde kefillik gibi konularda ısrarlarla karşılaşabilirsiniz. Gelecek planlarınız içinde yer alan bazı hedeflerinizi yakınlaştıracak fırsatlar var. Bununla ilgili görüşmelerden çekinmeyin.

Dikkat: Bütün hazırlıkların tamam olduğu konularda kararlarınızı geciktirmemeye bakın. Size duyulan güveni, sadece gevşeklik nedeniyle sarsmanız hiç iyi olmayacak.
Kova burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız.


Kova Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder