31 Mayıs 2011 Salı

Yay Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında oldukça hareketli zamanlar söz konusu. Yeteneklerinizi somut işlere odaklamalı, sonuç almaya çalışmalısınız. İş ortamında size rahat çalışma koşulları getiren şartlar olsa bile, sıkı çalışmak ve disiplinli olmak gerek. Aşırı yorgunlukların sizi kısıtlamasına izin vermeden ilerlemelisiniz. Sağlık temalarına karşı temkinli olmalısınız.

Yay burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşkta yeni ayrılık yaşayanlar üzülmesin. Arayıp da bulamadığınız insanın karşınıza çıkması an meselesi. İşinizdeki yoğunluk nedeniyle strese girmişsiniz. Bu nedenle kısa da olsa tatile çıkmanınızda yarar var.
Yay burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz. Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor.

Aşk Yaşamı : İlişkideki paylaşımın ilişkinin sağlığı açısından, belli sınırlarda tutulması yararlı olabilir. İş konulu sorunlarınızı sizinle yeterince paylaşmıyor olmasını sorun ederken, onun benzer beklentileri olabileceğini düşünemiyorsunuz.

İş Yaşamı : Birtakım sorunlarla tamamen ilişkinizi kesmelisiniz. Siz uzak kalabildikçe, hiçbiri sizin sorununuz olmayacak. Yeniliklerden korkmayın. Bu doğrultuda teklifler alabileceğiniz yerlere, davranışlarınızla cesaret vermeniz gerekiyor.

Para Durumu: Kısıtlamalar getirmeyi gerekli gördüğünüz alışkınlıklarınızda o kadar da masraflı değilsiniz. Kendinizi ikna etme beceriniz, sizi yanlış yerlerde düzenlemeler yapmaya yöneltiyor, dikkat edin.

Dikkat: Programlı olmak istediğinizi söylerken kendinizi kandırıyorsunuz. Koşullar sizi zorluyor, yoksa siz pek meraklı değilsiniz. Programsızlık, önümüzdeki günler başınıza yine sorun açabilir.
Yay burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir çok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Neşeli ortamlarda bulunmak; ilişkiniz açısından gelişme gösterirken, başkalarına örnek konuşmalar yapabilirsiniz. Çevrenizin fikirleri sizin için önemli olacak.


Yay Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder