24 Mayıs 2011 Salı

Kova Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Boğa burcundaki gezegenler bu dönemde daha keyifli ve size zevk verebilecek konulara yönelebileceğinizi anlatıyor. Kendinize zaman ayırmak, hayatın güzelliklerini görmek için olumlu bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızı hareketlendiren, daha tutkulu kılan gelişmeler de mümkün. Duygularınızı ortaya koymak isteyeceksiniz. Kuşkusuz bu dönemde harcamalarınız da artmakta. Keyif ve eğlence ya da çocuklar için yapabileceğiniz masraflar gündeme gelebilir. Parasal konuları tam olarak kontrol edemeyebilirsiniz. Riskli işler de söz konusu olabilir.

Kova burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bazen insanların renkli ve eğlenceli kişiliklerinin altında ne kadar problemler olduğunu ve bunları gizlemek için büyük çaba sarf ettiklerini unutmayın. Sağlığınız için fazla kilolarınızdan kurtulun.
Kova burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı, ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir. Yeni gelişmeler sizi yeni fikirler, yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor. Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir.

İş Yaşamı : Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir.

Para Durumu: Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, bu kişilerle sıkı pazarlıklar içine girmeniz gerekecek. Para sorunlarınız gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Dikkat: Başka inisiyatiflerin size ait konularda fazla belirleyici olmamasına gayret göstermelisiniz. Yoluna koyamadığınız şeyler, sizden biraz daha iradi yaklaşımlar bekliyor.
Kova burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Eski bir aile olayı gündeme gelebilir. Kendinizi sorgulamak yerine, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Emlak sorunlarınız için gerekli iletişimi sağlayacaksınız.

Kova Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder