30 Mayıs 2011 Pazartesi

Yengeç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal konulara ve hayatınıza canlılık katan arkadaşlıklara yönelmektesiniz. Paylaşımlarınızı güçlendirmek adına çok şey yapabilir, başkalarına yararlı olabileceğiniz çalışmalara yer verebilirsiniz. Ayrıca geleceğe yönelik maddi planlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Bu alanda başkalarından destek görmeniz ve somut planlar yapmanız söz konusu.

Yengeç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Planlı ve programlı bir sistemle çalışırsanız hem zamanınız daralmayacak hem de işten arta kalan vaktinizi özel hayatınızda kullanma fırsatını yakalayacaksınız. Bir dost sıkışık durumunuza yardım eli uzatacak.

Yengeç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor.

Aşk Yaşamı : Ona tavır almak yerine, sizi olumsuz düşüncelere sokanlara tavırlı davranmanız daha yapıcı olacak. Bu adımı atmanız için fazla zamanınız da yok gibi. Yeniden düşünün, kazançlı çıkacaksınız.

İş Yaşamı : Kendinizi son günlerde iyice programladığınız hedefleriniz, bir belirti göstermese de gittikçe yaklaşıyor. Daha sıkı önlemlerle, geciktiğinizi düşündüğünüz disiplin sorunlarını halledeceksiniz.

Para Durumu: Tedbirli olma gayretlerinizin bazı kişilerce yanlış değerlendirilmesi sizi üzmemeli. İçinde bulunduğunuz koşulların yeterince değerlendirilemediği ilişkileri askıya almanızda pek sakınca yok.

Dikkat: Size sıkıntı veren zaaflı yaklaşımlar kısa ömürlü. Bazı şeyleri kafanıza taktığınız ölçüde geliştiriyor ve yapay sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz.
Yengeç burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek itemiyor ve değişik yöntemlerle duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalı, koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz.


Yengeç Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder