24 Mayıs 2011 Salı

Yengeç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde geleceğe yönelik umutlarınız, planlarınız üzerinde daha çok durabilirsiniz. Kazanç getirebilecek olanaklar, parasal imkanlar ya da toprağa ilişkin beklentiler gündeminizde olabilir. Kazanç imkanları olduğu gibi, masraflarınızın da arttığı görülmekte. Yine bu dönemde arkadaşlıklar, sosyal konular oldukça hareket kazanıyor. Çevrenize geliştirebileceğiniz, içerisinde olduğunu grupları canlandırabilecek olaylar var. Hayatın güzel yönlerine daha fazla zaman ayıracaksınız. Aşkta ve beraberliklerde çok daha girişkensiniz.

Yengeç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yuvanızı ilgilendiren maddi bir konu gündeme gelebilir. Çok uğraştığınız halde bu işin sonuca bağlanmayışı elinizi kolunuzu bağlıyor olabilir. Sakin olun, mantıklı hareket edin. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Yengeç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu sıralar tamamen kendi çabalarınızla elde etmek zorunda olduğunuz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu fırsatlar karşısında geçici yılgınlıklarınız olacak. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir. Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak.

Aşk Yaşamı : Kuralcı söylemleriniz, sizi bugünlerde ilginç heyecanlardan kurtaramayabilir. Aşkın, kuraldışı olarak daha heyecanlı yaşanabileceği şeklindeki düşüncelere aslında çok da uzak değilsiniz.

İş Yaşamı : Günlük yaşanan problemlerin etkisiyle iş hayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genel iş ilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Para Durumu: Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler, bu yakınlarda gelebilir. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Beklemediğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Dikkat: Sevecen ve güven duyan karakterinizin yol açtığı geçici üzüntüler sizi fazla etkilememeli. Dost canlısı, alçakgönüllü birisiniz. Bu konudaki karşı görüşlerle mücadele etmelisiniz.
Yengeç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Boğa’da ilerliyor ve sizi olumlu etkiliyor..Rutin işlerinizde yaşayacağınız duraksamalar, sizi engellememeli. Rejim yapmak istiyorsanız, her gün yeni baştan kendinize bir diyet uygulamaktan vazgeçin.

Yengeç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder