30 Mayıs 2011 Pazartesi

Balık Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Balık Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Mayis Balik Burcu

Merkür 14 Mayıs ve 28 Mayıs arasında gerileyecek ancak siz gerilemenin yarattığı yavaşlama ve genel karmaşayı en erken 1 Haziran’dan itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Gördüğünüz gibi gerileme döneminden önce bu ay çok kararlı davranmanız gerekiyor.
Bir eşya almak istiyorsanız ne kadar önce olursa, o kadar iyi. 5, 8 ya da 17 Mayıs’ta satın almayı yapmanızı öneririz. 31 Mayıs’taki dolunayda kariyeriniz parlak bir noktaya ulaşıyor. Geçmişte yapmış olduğunuz bir iş, şimdi meyve vermeye başlayacak ve bunu gürmek sizi çok sevindirecek! Bu dolunay en yararlı gezegen olarak bilinen Jüpiter’e yakın oluştuğundan duyacağınız haberler sizi heyecanlandırmalı ve çok mutlu kılmalı. Terfi edebilir, yeni bir müşteri kazanabilirsiniz ya da sektörünüzde hakkınızda güzel haberler yayılabilir.

Tebrikler sevgili Balık burçları! 31 Mayıs’taki bu haberlerin yanı sıra yüklü miktarda çek alabilirsiniz. Bu para çalışarak kazandığınız para ya da borç veya yatırım sermayesi şeklinde olabilir. Ya da gelişmelerden dolayı yüksek miktarda paranın çok yakınınızda ve elinizin altında olduğunu bilerek mutlu olabilirsiniz. Jüpiter mutluluk ve genişleme gezegeni olmasının yanı sıra finansal bir gezegendir ve paraya sahip olduğunuzu da görmek ister. Bu dolunay, doğru yolda olduğunuza dair hiçbir şüphe kalmamasını sağlayacak.

Aşk hayatınız ise Venüs’ün, 8 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesi ile kıvamına geliyor ve ayın geri kalanı aynı şekilde devam ediyor. Venüs, en çok sevdiği konumda yani sizin gerçek aşk evinizde bulunacak! Doğru insanı bulmak için çok mücadele etmeniz gerekmediğini göreceksiniz. Bu kişiyi kendinize çekecek ve kolayca büyüleyeceksiniz! 25 Mayıs, Venüs ve Uranüs arasındaki eğlenceli etkileşim sayesinde, biriyle en garip şekilde karşılaşacağınız gerçekten çok güzel bir gün olacak. Bu aşk açısından tam dört yıldızlık bir gün!

Maysı ayında Mars, Yengeç burcuna geçtikten sonra 28 Eylül’e kadar yaklaşık yedi ay boyunca gerçek aşk evinizde kalacak. Bu Mars’ın sıra dışı uzunluktaki ziyareti sırasında o kadar talep göreceksiniz ki, tüm randevularınızı sıraya dizmeniz gerekecek. Herkesin davet listesinde yer alacaksınız ve aşk hayatınız mükemmel olacak. Medeni durumunuz ne olursa olsun, gerçek aşkı bulmak için uzun bir döneminiz olacak onun için sabırlı olun sevgili Balık burçları!

Evli misiniz? Bazı evli Balıklar tutulmalardan dolayı zorluklar yaşadılar. Burada hiçbir şey değişmez kader değildir hangi yöne gitmek istediğinize kendiniz karar vereceksiniz. Büyük bir gelecek sizi bekliyor kararınız ne olursa olsun, doğru karar olacak. Şunu aklınızda bulundurun. Hiçbir zaman korku yüzünden karar vermemelisiniz, işte o zaman yanlış seçimi yapabilirsiniz. Verecek çok şeyiniz var ve bu ay en sevecen özellikleriniz bariz bir şekilde ortada olacak sevgili arkadaşlar, Sizler içinde değişik gün ve gecelerimiz var göze çarpan en romantik geceleriniz ve sıralaması şöyle; 2, 6, 8, 10, 11, 18, 19 ve 25 Mayıs olarak göze çarpanlardan bazıları. Sizlerede kısaca özetleyecek olursak, Lanse etmeniz gereken bir proje ya da atmak istediğiniz cüretkar bir adım varsa tüm bunları Mars’ın halen Balık burcunda olduğu 15 Mayıs’a kadar yapmalısınız.

Ay başladığında bağımsızlığınızı göstermek için güçlü bir arzu duyacağınız açıkça görünüyor. İşinizde ve özel hayatınızda daha fazla özgürlük arayışı içindesiniz ve de bunu elde etmenin bir yolunu bulacaksınız. Kendinizi geliştirme alanlarından biri etkili yaratıcılığınızı göstermek yoluyla olacak zira yeni alanlarda öncülük yapmaya hazırsınız. Diğerlerinin henüz tam olarak anlayamayacağı yeni bir fikir üzerinde çalışabilirsiniz endişelenmeyin, onlar da zamanla anlayacak. İleri görüşe sahip olan biri olarak ilgi göreceksiniz ancak başkaları size yetişene ve vizyonunuzun ne kadar sağlam olduğunu anlayana dek, bazı engebeleri aşmanız gerekecek.

Yeni alanlarda öncülük yapan biri olma rolüne alışın, çünkü evren sizi bunun için seçti! Sevgili arkadaşlar, 2 Mayıs’taki dolunay kısa bir seyahat ya da bir anlaşma ya da her ikisini birden getirebilir. Bu zamanda olan gelişmeler yararınıza olacak onun için durmayın ilerleyin sonuçlardan memnun kalacaksınız. Eğer iletişim sektöründe çalışıyorsanız yapmanız gereken ilave işler olabilir ama hepsinden zevk alacaksınız. Dediğimiz gibi bu günlerde yaratıcılığınız çok fazla olacak ve bunu göstermenize imkan veren her şeye minnettar olacaksınız. Yazıyla ilgili tamamlamanız gereken önemli bir projeniz varsa, 16 Mayıs’taki yeniaydan hemen sonra başlayın. Eğer kendi işinize sahipseniz, bu aynı yeniay eğitim vermeniz, reklam ve tanıtım kampanyası yapmanız, İnternet sitesi açmanız ya da haberleşme ile ilgili başka bir proje için iki haftalık mükemmel bir dönem sunuyor. Mayıs ortasında geldiğinizde dışarı çıkmaya ve arkadaşlarınızı görmeye hazır olacaksınız. Ayın ikinci yarısı arkadaşlarınızı ziyaret etmek için çok uygun. 15 Mayıs ve 24 Haziran arasında Mars’ın para evinizdeki varlığından dolayı, çok daha fazla para harcayacaksınız. Bu yedi haftalık dönemde bütçenize dikkat etmeniz ve beklemediğiniz masraflara karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor. Buna rağmen aynı zamanda para kazanma hırsınız da artmış olacak ve beceriniz bu ay çok işe yarayacak! Bu ay yüksek bir tonda sona eriyor. 31 Mayıs’taki dolunay size harika bir terfi, yeni pozisyon, kazanç, ödül ya da kutlamanız gereken başka bir kariyer başarısı getirecek. İş değiştirebilir ya da önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Televizyon ya da gazetede sizinle röportaj yapılabilir.

Aşk var mı derseniz? Evet! Venüs 8 Mayıs’tan, 4 Haziran’a kadar burcunuzda bulunacak ve aşk getirecek. Evli ya da bekar olun fark etmez öyle çekici olacaksınız ki, kimse size dayanamayacak! Aşkı bulmak için bir tarih istiyor musunuz? 25 Mayıs’a bahse girebiliriz çünkü bu günde Yengeç burcundaki Venüs,aşkı karşınıza çıkaracak.


Balık Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder