30 Mayıs 2011 Pazartesi

Aslan Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İşle ilgili konularda önemli mesafeler alabilirsiniz. Kariyerinize dikkat çeken konuların gündeme gelmesi sizi harekete geçirebilir ve dikkat çekici bir noktada durabilirsiniz. Aynı zamanda maddi hedeflerinizi gözden geçirdiğiniz bu günlerde kalıcı planlar yapmaktan yansınız. Üstlere ilişkilerin üzerinizde kuracağı baskıya rağmen, başarıya yakın olacaksınız.

Aslan burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. İş başvurunuza olumlu cevap gelecek. Aşkta hareket yok.
Aslan burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var. İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğu hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerini kabul etmiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : O, sempatikliğinin ötesinde birçok vasfa sahip. Bunları keşfettikçe sadece sevilesi değil, bir o kadar da sayılası biriyle olduğunu göreceksiniz. Yaşamınıza renk katan insanı bir bütün halinde değerlendirmeye çalışın.

İş Yaşamı : Kendinizi ön planda tutma tavrınızı bir ihtiyaç gibi hissetmeniz gerekmiyor. İş ilişkilerinizde daha sıcak yaklaşımlar, yönlendirmeye kararlı göründüğünüz insanlarla iletişiminizi kolaylaştırabilir.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde beklenmedik ama hoş harcamalarınız olabilir. Zevkli günlerin arkasında düşünceli günler var. İkili ilişkilerde para anlaşmazlıkları ortak bir görüşe yönelme eğiliminde, sabırlı olun.

Dikkat: Duygusal yaşamınızda sürpriz yoğunluklar söz konusu. Yeni değerlendirmeler, duygularınızı hiç tahmin etmediğiniz ölçülere vardırabilir.
Aslan burcu nun 31 Mayıs 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, mantıksal hareketlenmeler söz konusu olacak ve olaylara sağ duyulu bir şekilde yaklaşmayı deneyin.. Çevresel ilişkilerinizde oldukça tutucu davrandığınızın farkındasınız. İletişim içinde olduğunuz kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İkna edemeyeceğiniz olayların sorumluluğunu almamalısınız.


Aslan Burcu 31 Mayıs 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder