24 Mayıs 2011 Salı

Aslan Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Halen kariyer alanınızda ilerleyen üç gezegen parasal hedeflerinize odaklı olduğunuzu gösteriyor. Bu dönemde iş temponuzun yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Test altındasınız. Enerjinizi yapıcı yönde kullanarak başarıya yaklaşacaksınız. Biraz daha soğukkanlı olmak çok yararlı olacak. Bu arada yeni haberler, geleceğe yönelik beklentilerinizi de değiştirmekte. Yeni umutlarınız ve sizi daha iyimser kılan gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde sosyal açıdan oldukça aktif olabileceğiniz imkanların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Şansınıza güvenin.

Aslan burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konulardaki gelişmeler canınızı sıkabilir. Yakınlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. Güçlü olma isteğiniz nedeniyle çevreniz üzerinde kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. Aşkta hareket yok.
Aslan burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Umutlu günleriniz. İçe kapanık, kendinizle baş başa yalnızlıklar için uygun bir dönem değil. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Aile ilişkilerinizde birtakım çözümsüzlük, yeni gelişmelerle olumlu bir şekle dönüşebilir. Bu konularda, kendinizi eksik bulduğunuz yanları tamamlamaya çalışacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İş Yaşamı : İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Para Durumu: Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

Dikkat: İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir
Aslan burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınız verirken, iyi düşünmelisiniz.

Aslan Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder