31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Kova burcu günlük burç yorumu

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar yaşayacaksınız. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlar karşısındaki kanıksamış tavrınız, size zararlı bir rahatlık veriyor, dikkat edin.

Aşk Yaşamı : koşullar bu günlerde size yeni sürprizler hazırlamaya çok hazır. Gönlünüz hareketleniyor, ama bugünlerdeki moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor.

İş Yaşamı : İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Para Durumu: Harcamalarınızı daha fazla sınırlama niyetlerinizin önünde engeller yok. Sorumluluğunuzda olan, ama size ait olmayan yüklü bir para, bugünlerde bazı nedenlerle kullanımınıza sunulabilir.

Dikkat: Bilgi kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Fazla bilgi sahibi olmadığınız bir gelişmede, yeni bir tavır belirlemeye yöneleceksiniz.


1 Haziran 2011 Kova burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder