24 Mayıs 2011 Salı

Balık Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu hafta İkizler burcunun başlaması ile birlikte, dikkatinizi ailevi konulara, eve ya da babanızı ilgilendiren gelişmelere yöneltebilirsiniz. Bu konularda çok fazla değişiklik, hareket ve iletişim var. Kardeşlerle, yakın çevrenizle ilgili gelişmeler de gündemde kalmaya devam ediyor. Yer değiştirmek, taşınmak ya da evle ilgilenmek durumu olabilir. Kendi iç dünyanızda da çift durumlar, tam olarak karar veremediğiniz, sürekli bir hazırlık içerisinde olduğunuz koşullar olabilir. Bu dönemde kısa yolculuklar, anlaşmalar, yazışmalar daha sık gündeme gelebilir.

Balık burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Siz sevdiğinizden o da sizden ilk adım atılmasını bekliyor. Bugün bir yemek davetinde onunla karşılaşıp duygularınızı dile getirmelisiniz. Ödemelerinizdeki aksamalar işinizde bazı aksamalara neden olabilir.
Balık burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir.

Aşk Yaşamı : Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz. Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka tekrar aranacağınız anlamına gelmeyebilir.

İş Yaşamı : İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor.

Para Durumu: Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi. Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir.

Dikkat: Size yönelmiş her eleştirinin altında bit yeniği aramaktan vazgeçin. Zaman, zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.
Balık burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacağınız bir gün. Ay, sezgisel yeteneğinizi mantıksal olaylarla birleştirmenizi sağlayacak konumda. .Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz.

Balık Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder