24 Mayıs 2011 Salı

Terazi Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Güneş’in İkizler burcuna ilerlemesi ile birlikte, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz, endişelerden uzaklaşabileceğiniz günler gelmekte. Burcunuzdaki Satürn sizi son zamanlarda çok daha sorumlu ve ciddi kılmakta. Şimdi bu dönemde yeni insanlar, yeni çevreler sayesinde planlarınızı geliştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra ortaklaşa imkanları da değerlendirmelisiniz. Bu dönemde paraya, kazançlarınıza ait gelişmeler, borç ya da alacak durumunuz yüzünden bazı fırsatlar olduğu gibi endişelerin de olabileceği görülmekte.

Terazi burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Evinizde olmaktan ve ne zamandır yapmayı düşündüğünüz işleri planlamaktan hoşlanacaksınız. Bulunduğunuz ortamı rahat edebilecek hale getirmek için büyük çaba sarf edeceksiniz. Spora başlayın.
Terazi burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevreyle çok ilgilisiniz. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler. Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı yaşanmışlıkların sonucu.

İş Yaşamı : Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız.

Para Durumu: İş yaşantınızda yapmayı düşündüğünüz bazı ataklar sizi erken umutlandırıyor. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız, sandığınız kadar yeni düşüncelerinize bağlı değil.

Dikkat: Son zamanlarda sıkıntı duyduğunuz beraberlikleri bitirmek gibi bir seçeneğiniz de var. Ya da çıkar ilişkilerine dayalı ilişkilerdeki tahammülsüzlüğünüzü daha kapalı tepkilerle belirtmeye çalışın.
Terazi burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. . İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.


Terazi Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder