2 Mayıs 2011 Pazartesi

Satılık Arabalar

Satılık

Sahibinden sifir veya ikinci el SATILIK, SATILIK ARABA gibi ilanlara göz atabilirsiniz

Günümüz teknolojisi ve 21 nci yüzyilin moderenliginde internet oldukca gelisti ve insanlar alim satim islemlerinin büyük bir bölümünü internez üzerindeng erçeklestiriyor. Web sitemiz üzerinde SATILIK ilanlarinin en basinda SATILIK ARABALAR gelmekte. Alim satim islemi gerçeklestirecek olan insanlar ev, araba, veya esyalari nin resimlerini cekerek gerekli detayli aciklama ile birlikte SATILIK ilan sayfasini aciyor ve alicisini beklemeye basliyor. internet üzerinden yapilan Satis islemlerinin bir cogu telefon onayi ile yapiliyor. Yani satin alacaginiz kisinin telefonunu ariyor ürün veya hizmet hakkinda detayli bilgi aliyor ona göre ödeme gerçeklestiriyorsunuz veyahut kapida kargo ödemesi ile satin alma islemini yapiyorsunuz.

SATILIK ilan sitelerinin bir bölümü ise havuz sistemini kullanmaktadir. Günümüzde en güvenli alisveris yöntemlerinden olan havuz sisteminde ise alici ilk önce almak istedigi ürün ve hizmet icin havuz sistemine yani we sitesinin havuzuna ödemeyi kredi karti veya havale ile gerceklestiriyor. Daha sonra ise satici ürünü kargoya verip karsi tarafin almasini bekliyor. Ürün alici nin eline geçtigi vakit gerekli incelemeleri yaptiktan sonra web sitesi üzerinden havuzda bulunan parayi serbest birakiyor veya gerekli aciklama ile ürünün bozuk veya arizali kisimleri söylenerek iade ediliyor.

internet üzerinden #links# ilanlarine ve özellikle SATILIK ARABA ilanlarina bakarken cok ama cok dikkatli olmalisiniz. Her ne kadar havuz sistemi güvenlide olsa insanoglu nun yapacaklarina akil sir maalesef ermiyor.

Türkiye nin en önde gelen SATILIK ve SATILIK ARABA ilan sitesine asagidaki baglantilardan ulasabilirsiniz.

Satılık Araba

SATILIK ARABA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder