24 Mayıs 2011 Salı

Koç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İkizler burcunun başlaması ile birlikte, yakın çevrenizdeki konular da canlanmakta. Daha fazla hareket, iletişim öne çıkıyor. Sözleşmeler, konuşmalar, ziyaretler artabilir. Bu dönemde düşüncelerinizi daha dikkat çekici biçimde ortaya koyabilirsiniz. İnandırıcılığınız yüksek. Bunların yanında, yeteneklerinizi geliştirmek ve daha fazla kazanmak için fırsatlar var. Ancak böyle bir dönemde güzel şeyler için yaptığınız masrafların bütçenizi yakından etkileyeceğini de söylemeliyiz. Ekonomik kararlarınızda aceleci olmamak en iyisi.

Koç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son günlerde yapmanız gereken işleriniz nedeniyle çok çalışmak zorunda kaldığınızdan yoruldunuz. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Aşk hayatınızda cevabını bilmediğiniz sorular sizi strese sokuyor.
Koç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler içine girebilirsiniz. Bu yakınlarda meraklanacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz. Merakınızı, bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız. Kolay ikna olan, uzlaşmacı insanlarla çelişkileriniz, inatçı kişiliğinizi doğrular boyutlarda. Bu ilişkilerde daha tahammüllü olmanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : Duyarlılık içinde kırmadan, incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları karşılıklı olarak daha da pekiştirebilir.

İş Yaşamı : İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirdiğiniz oluyor. Ama sergilediğiniz iş hacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Para Durumu: Bir para tartışmanız var. Bunun dışında kalmanız pek mümkün görünmüyor. Parasızlık endişesi yaşamak istememeniz tedbirli davranışları, daha mantıklı harcamaları getirebilir.

Dikkat: Kendinize güveninizi ayakta tutmaya devam edin. Yersiz kuşkuculuklar içine girmeden, karşılaşacağınız birtakım önerileri ciddiye almalısınız. İş yaşamınızda önemli kazanımlar kapınızda.
Koç burcu nun 23 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay Kova’da ilerlerken eleştirici yapınızı daha da destekleyebilir. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde,bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz..Sosyal yaşamınızda beklediğiniz gelişmeler olmayabilir. Jüpiter ve Uranüs’ten olumlu destek alıyorsunuz. Bugün sözlerinize anlamlı ve dikkat çekici olacak.

Koç Burcu 23 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder