3 Mayıs 2011 Salı

En ucuz dizüstü bilgisayar

En ucuz dizüstü bilgisayar

Artik disari çikip magaza magaza gezmenize yok, tüm ihtiyaçlarinizi online alisveris keyfi ile kapiniza kadar getirdik.

Online Alisveris sitesi Alisveris Keyfim adli web sitesinin tanitimini site içeriginde Ürün gruplarini tanitarak baslamak istiyorum.

Site içeriginde OEM / Çevre Birimleri, Ofis ve Tüketim Ürünleri, Telefonlar, Yapi Gereçleri, Çesitli yazilim ürünleri, Baski çözümleri, Güvenlik ürünleri, Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, kurumsal ürünler ve büyükler için oyuncaklar yer almaktadir.

Ürün gruplarini detaylandirarak tanitmak istiyorum.

Oem - Çevre birimleri adli ürün grubumuzun içerisinde Anakarttan islemcilere, Belleklerden klavyelere, çesitli Bluetooth Ürünlerinden Kulakliklar ve Mikrofonlara kadar bir çok ürün bulunmaktadir.

Ofis - Tüketim Ürünleri adli bölümümüzde ise birbirinden farkli çanta modelleri, Elektronik Ofis Cihazlari, Kirtasiye ürünleri, temizleme ürünleri ve daha birçok sey bulunmaktadir.

Telefonlar adli menümüzde ziyaretçilerimiz cep telefonlari, Dect telefonlar, Kablolu telefonlar ve VoiP Telefonlari listeleyebilir, diledigi ürünü seçerek online, alisveris keyfim araciligi ve ayricaligi ile satin alabilirler.

Yapi gereçleri menümüzde genel olarak Elektrik ve Aydinlatma Ürünlerini görebilirsiniz. Dizüstü Bilgisayar

Ürün gruplarindan bir digeri Yazilim grubunda Lisans satislari ve kutu ürünleri vardir. Lisans satislarindan kisaca söz etmek gerekir ise, Lisans satislari bölümü Server lisanslari, Ofis ürünleri lisanslari, isletim sistemi lisanslari gibi alt bölümleri içerisinde barindirmaktadir.

Bir diger önemli ana ürün grubumuzun adi ise Baski Çözümleri; Bu grup içerisinde Çiziciler, Fotokopi Cihazlari, Matris yazicilar, Satir yazicilar, Termal yazicilar, inkjet yazicilar, Slip yazicilarin yani sira çesitli tarayicilar, faks makineleri ve yazici destek paketleri bulunabilir. Güvenlik ürünleri adli bölümde ise Alarm sistemleri, Dedektörler, Giris kontrol sistemleri, Güvenlik kayit cihazlari, kamera ve kapi telefonlari gibi güvenlik araç ve gereçleri bulunmaktadir.

Bilgisayar ürünleri grubunda Masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve PDA ürünlerini görebilirsiniz.

Kurumsal ürünler ürün grubunda ise ince istemciler, is istasyonlari, Network Ürünleri, Sunucu Kabinetleri ve Sunucularin yaninda Veri Yedekleme - Depolama Urürünlerini inceleyebilir, begendiklerinizi satin alabilirsiniz.

Son olarak bahsetmek istedigim bölüm Büyüklere Oyuncaklar adli bölümümüz. Bu bölümde Hobi Oyuncak Aksesuarlari, arabalari, helikopter ve motorlari, Saha ekipmanlari ve çesitli Simulatör yer almaktadir.

Daha fazla bilgi ve kaynak icin

online alışveriş, online alışveriş, cep telefonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder