9 Mayıs 2011 Pazartesi

Çiçekler

Çiçekler

Çiçek yetistiriciliginden en güzel çiçek çesitlerine hepsi bu yazimizda

Çiçekler


Çiçekler Bütün bitkilerin üreme konusunda son derece faydali isler görmektedir. Doganinda faydasiyla bitki üremesi daha çok fazlalasmaktadir. Çiçeklerin yaydigi kokular dogadaki böcekleri kendilerine miknatis gibi çekmekte ve o çiçekten bu çiçege dogru kosmaktadirlar dir.

Bir çok kisi çiçegi bir hediye araci görürken çiçeklerin de dogada bir görevi olduklarini unutmamak gerekir çiçekler kendilerin özgü islerini çok güzel yapmaktadir.

Çiçekleri insanlarin negatif enerjisini almaktadir.Ynsana pozitif güç yüklemektedir.Çiçeklerin gücünü Bir çok yünlü olarak ele alabiliriz.
Sizce bir tek çiçek mi anlamlidir veya bir çok çiçek toplulugumu daha çok etkilidir.Bunu söyle biraz düsündügümüzde yerine göre bir çok çiçek yerine tek bir çiçek onun göstermis oldugu anlam bizim dünyamizi biranda degistirebilir.

Çiçekler Çiçek


Bizler hem çiçekleri severiz hem de çiçek yetistirmeyi severiz Çiçekleri sevelim onlara gereken ilgiyi gösterelim her sevgiliye her hastaya her kisiye bir çiçek hediye etmek gerekir diye düsünüyorum. Çiçek yetistirmesi pencere kenarina ya da yakinina konulduklarinda saglikli gelistikleri görülür. Açik renkli bir duvar karsisinda çiçeklerin daha iyi gelismeleri ve koyu renkli bir duvar karsisinda ise kötülesmesinin nedeni de budur. Eger çiçekler karanlik bir yere konulmak zorunda kalirsa bu sorun yapay bir isik kullanilarak çözümlenebilir. Yapay isik uygulamada en iyi yöntem florasan lambalarin kullanilmasidir. Çiçekler baska bir odadan yansitilmis isik saglanan bir yere konulduklari zaman daha iyi gelisirler.

Çiçekler hakkinda daha fazla bilgi icin çiçek adresini veya Çiçekler baglantisini takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder