2 Mayıs 2011 Pazartesi

Bina Dış Cephe Mantolama Siding Isı Yalıtımı

Yavaş yavaş yaz ayları yaklaşıyor ve sağa sola baktığımız da hararetle bir şekilde ve ısı yalıtım işlemlerinin hız kazandığını görmekteyiz. Zaman biraz daha ilerledikçe ve ısı yalıtım fiyatları artacaktır. Ne kadar çok talep olursa fiyat ta o kadar çok yükselir, çünkü işi yapacak kişinin işe ihtiyacı yokturdur.
Şimdi sevgilerimle.net dekorasyon kategorimizde sizlere Bina Dış cephe mantolama ve siding ısı yatılımı hakkında biraz bilgi verelim.


Mantolama: Mantolama ısı yalıtım ve enerji tasarrufu amacıyla yapılan bir dış cephe kaplama sistemidir. Avrupa’da uzun yıllardan beri ısı yalıtımı için bu sistem kullanılmıştır ve son yıllarda ülkemizde de yaygın olarak bu sistemle binaların dış cephe kaplaması yapılmaktadır. Mantolama yoluyla izalosyanda ısınma ve serinleme amaçlı kullandığımız kombi,kalorifer,klima ve benzeri cihazların sarf ettikleri enerji tasarrufu yüzde 50'ye kadar sağlanabilmektedir.

Mantolama dışında Siding Dış Cephe Kaplama ve Ahşap dış cephe kaplama seçenekleri de mevcuttur. Siding ısı yalıtımı için bir çözüm yöntemidir ve özel yalıtımı sayesinde uzun yıllar mükemmel yalıtım sağlayabilir. Ahşap Cephe Kaplama ise doğal görünümü ve nefes alabilir yapısıyla dış cephe kaplama alternatifleri arasında tercih edilen yöntemlerden biridir.




ve hakkında yazacağımız bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.


Bina Dış Cephe Mantolama Siding Isı Yalıtımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder