8 Haziran 2011 Çarşamba

Başak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi baskı altına alan ve bazı karmaşalar yaratan konular olabilir. Özellikle geçmişle bağlantılı olabilecek zorluklar karşısında sabırlı olmaya çalışmalısınız. Kafa karışıklığı yaratacak bazı fısıltılar ise ilişkilerinizi zora sokacak. Elinizdeki işleri tamamlamak, hazırlık sürecinizde akıllıca planlar yapmak doğru olacak. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

Başak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Para işlerinde hassas olun.
Başak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde önemli bir randevunuz var. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle gereken önemi gösteremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

Aşk Yaşamı : Sizin çevrenizdeki sıkılganlığının üzerine gitmeniz gerekiyor. Zamanla yalnızlık duygusuna dönüşebilir. Sevgilinizin rahatsızlıklarının altında gizli kıskançlıklar barınabileceğini de hesaba katmalısınız.

İş Yaşamı : Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkboğaz etmeyin. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Para Durumu: Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki. Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Önümüzdeki günlerde büyük miktarlarda alışverişler içine girebilirsiniz.

Dikkat: Kendinizi bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Kabulleneceğiniz birtakım eksiklikleriniz, size eleştirel bakanların gözünde yüceltecek.
Başak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için,sorunlar bir çığ gibi büyüyecektir. Dengelerinizi kurmaya çalışın.


Başak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder