28 Haziran 2011 Salı

Koç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük hayatınızı hareket ve iletişim konuları doldurmakta. Girişkenliğiniz ile birden fazla konuya hakim olmayı başarabilirsiniz. Sabırsız olmamalı, planlarınızı akıcı ilerletmelisiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi eğitim çalışmalarında kullanmak oldukça olumlu sonuçlar getirebilir. Yeni şeyler öğrenmeye açık olmanız yenilenmeniz açısından önemli görünüyor.

Koç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çeşitli sürprizler yaşayabilirsiniz. Bunlara hazırlıklı olun. İş yerinde yapılan bir hatatnın sorumluluğunu üstlenin. Yakın çevrenizi suçlamaktan vazgeçin. Maddi sıkıntılarınız sona erecek. Sağlığınız iyi görülüyor.
Koç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

Aşk Yaşamı : Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İş Yaşamı : İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz şimdi sadece hafta sonunuzun keyfini yaşayın.

Para Durumu: Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Dikkat: Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.
Koç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür ve Ay düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var.


Koç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder