28 Haziran 2011 Salı

İkizler Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay size yenilik yapma ve dışadönük olma fırsatı getiriyor. Artık pek çok konuda bilinçli hareket edebilirsiniz. Yeni başlangıçlarınıza odaklanmakta ise zorluklar söz konusu. Dağılmamalı önceliğinizi parasal konulara vermelisiniz. İkili ilişkilerde ise biraz daha sakin ve tutarlı olmanızda yarar var. Duygusal tepkileriniz sorun yaratabilir.

İkizler burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatında yüklü ödemeler aldıkça bunları yeni projelerinize kaynak olarak kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sorunlarıyla yakından ilgilenin.
İkizler burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

Aşk Yaşamı : Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

İş Yaşamı : Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeni iş arayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Para Durumu: Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeni iş planınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Dikkat: Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.
İkizler burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ay burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Olumsuzluk sizi karamsar yapmadığı gibi çok daha motive ediyor. Bugün her anlamda kendinizi yapılanmış ve yaratıcı hissediyorsunuz. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız.


İkizler Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder