28 Haziran 2011 Salı

Balık Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ev ve yakınlarla ilgili konular sizi oldukça meşgul edecek. Yuvaya ait sorumluluklar ağırlaşırken, planlarınızda aksaklıklar olacaktır. Aynı zamanda güvenlikle ilgili temaları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Aile içi ilişkilerin getirdiği stresler eklenince, iş hayatınız unutulabilir. Oysa i bu dönem işle ilgili konular ihmal edilmeden ilerlemeniz gerekiyor.

Balık burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiklerinizin problemleriyle ilgilenmekten strese girdiniz. En iyisi onların bu konudaki çabalarını dikkate alın. Maddi birikimleriniz mum gibi erimemesi için harcamalarınıza sınır getirin. Sağlığınızı ihmal etmeyin.
Balık burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün bir şaşkınlığınız olabilir. Çoktandır görmediğiniz biriyle karşılaşabilir ve onun, hiç anımsamadığınız bir nedenle size kırgınlık duyduğunu öğrenip şaşırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın amaçlarına hizmet edeceği inancı içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Yüreğinizde kabaran duyguları çok iyi tanıyorsunuz. Ama aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz.

İş Yaşamı : Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Para Durumu: Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor. Birçok masraf musluğunu kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor.

Dikkat: Tecrübeyi yaşla çok özdeşleştiriyorsunuz. Bu size bazı yanılgılar getirebiliyor.
Balık burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulmak zorunda kalabilirsiniz. Temkinli hareket etmekte yarar var. Yeni durumunuzla ilgili değişen şartlarınızı yeniden gözden geçirmek istemeniz, sizi farklı durumlara hazırlıyor.


Balık Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder