29 Haziran 2011 Çarşamba

Boğa Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel yeteneklerinizi kullanabileceğiniz şartları zorlamanız gerek. Nakit ihtiyacınızın arttığı bugün daha fazla maddi desteğe ihtiyacınız var. Ancak kendi çabanızla ilerlemeye bakmalısınız. Bu dönem bütçenizi sağlamlaştırmak pek kolay olmayacak. Zorunlu giderler ve kontrol edilemeyen durumlar var. Yine de ekonomi yapmayı başarmalısınız.

Boğa burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzaklardan gelen bir dostunuzla çok keyifli ve neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Davet edildiğiniz ortamlarda herkesin gözü üzerinizde olabilir. Yatırım yaparken herşeyi hesaplamanız gerektiğini unutmayın.
Boğa burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

Aşk Yaşamı : İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İş Yaşamı : İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Para Durumu: Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Dikkat: Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir
Boğa burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.


Boğa Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder