24 Haziran 2011 Cuma

Yay Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınıza risk içeren konular girmekte. Daha girişken ve hızlı hareket edebileceğiniz aktiviteler ve spor günlük keyifleriniz arasında yer alabilir. Daha fazla yaratıcılık getiren uğraşları hobilerinize ekleyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler ise son derece mutlu edici olacak. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Yay burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda hızlı bir yaşam sürüyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde lehinize veya aleyhinize gelişen olayların farkında değilsiniz. İşinizdeki olumsuzluklar bir süre daha devam edebilir. Aşkta hareketlilik görülmüyor.
Yay burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

İş Yaşamı : Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Para Durumu: Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Dikkat: Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.


Yay Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder