25 Haziran 2011 Cumartesi

Yengeç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aile içinde dönem dönem oluşan gerginlik bugün yerini mutluluğa bırakıyor. Dost ve akrabalarla beraber gerçekleştireceğiniz aktivitelerle gününüz çok neşeli geçecek. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Yengeç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar problemin bir parçası olacaksınız. Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edebilir. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz Bugün akşama doğru küçük bir sevinciniz var.

Aşk Yaşamı : Partneriniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, ilişkinizden eski tadı almadığınızı düşünüyor ve bu düşüncesini çok belli ediyor. İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor.

İş Yaşamı : Aşırı koşuşturmanız, işin gereğinin dışında, bazı sorunlarınızı unutma çabası olarak da değerlendiriliyor. Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir.

Para Durumu: Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir. Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz.

Dikkat: İnsanlara fazladan sorumluluklar yüklememelisiniz. Geçici olarak bir yakınınıza bıraktığınız malınızın, onda kalacağı süreyi çoktan doldurduğunu biliyorsunuz.

Yengeç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanı artık geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde gerçekleşen Tutulma; size çok şey öğretecektir. Özellikle ilişkilerinizde vericiliğinizin zararınız görmeden, kendinize bir çeki düzen vermelisiniz. Duygusallığınız bırakmak zorunda kalabilirsiniz.


Yengeç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder