26 Haziran 2011 Pazar

İkizler Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sanatla ilgilenenler bugün güzel eserler sunabilir. Sevdiğiniz kişiyle aranızda oluşan tatsızlıklar kalbinizi yaralıyor. Finansal oluşumlar lehinize geliştikçe yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlık durumunuz iyi görülüyor.
İkizler burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var.

Aşk Yaşamı : Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

İş Yaşamı : Size odaklı güzel düşüncelerin arkasında iş deneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Para Durumu: Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Dikkat: Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.
İkizler burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınızı konusunda farklı araştırmalar içinde olacaksınız. Sosyal ilşkilerimize gereken değeri vermemeniz gereken bir gün olmasına rağmen, karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerinden etkileneceksiniz.. Aşk ve mantık dengesi içinde hareket etmeniz gereken bir gün..Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.


İkizler Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder