30 Haziran 2011 Perşembe

Kova Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Kova Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumu

Temmuz ayı sevdiklerinizin uzak yerden gelmesi, hoş karşılaşmalar, görüşmeler sizi mutlu edecek. Bu vesilesiyle hayatınız canlanacak. Yalnız evde gereğinden fazla masraf sizi sonra zor durumda bırakabilir, hesaplarınızı iyi yapmanız gerek. Parasal olarak şanslısınız gibi yine de. Havadan, hiç beklenmeyen paralar almanız mümkün. Bu arada işinizde kendinizi gösterip taktir almanız ve bunun ardından ödüllendirilmeniz mümkün.

Elinize geçecek ve sizi de şaşırtacak denli fazla toplu parayı kalıcı bir yatırıma aktarın mutlaka. Şimdiden planlı olun ki, maddi bir amacınıza ulaşmanız mümkün olsun. Aksi taktirde para geldiği gibi gider siz de bu seneyi değerlendiremediğiniz için pişman olabilirsiniz. Bu ay içinde var olan borçlarınızı da rahatlıkla ödeyebileceksiniz.
Bu ay parasal sürpriz gelişmeler epey devam edecek gerçekten. Ama siz onu hemen sosyal hayat veya seyahate harcamaya eğilimlisiniz veya lüks harcamalara. Ölçüyü kaçırmadan yapın derim. Bu arada resmi bir meselede engel çıkacak gibi ama iş yerinden tanıdıklar devreye girip çözeceğe benziyor. Evli olanlar eşle ilgili maddi sorunlara el atmak zorunda kalacak.

Aşk ve evlilik için iyi bir dönem. Yani epeydir başlayan bu güzel dönem devam ediyor.
İdeal aşkı yakalama ve evlenmeniz mümkün. Bu da size bir şans gibi tesadüf sonucu gelecek.

Evli olan bazı Kovaları uyarmadan edemeyeceğim. Eşinizin bir sorunu sizin de canınızı sıkabilir, şimdiden tedbirli olun derim. Bir küskünlük, kıskançlık sorunu olacak gibi. Bu ay gözdesiniz çünkü. Beğeni ve ilgi toplayacaksınız.

Tüm Kovaları yeni tanıyacakları kişilere karşı uyarmak isterim. Maskenin arkasından farklı biri çıkabilir. Kiminle dans ettiğinizi iyi bilin derim..


Kova Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder