29 Haziran 2011 Çarşamba

İkizler Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay size yenilenme ve aşırı güven hissi veriyor. Cesaretinizi artıran her konuya rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Özellikle yeni adımlar peşinde olduğunuz bugünlerde istikrarlı hareket etmeniz gerek. İlişkilerde sizi heyecanlı kılan gelişmeler ise başka bir moral kaynağı. Yine de hayatın keyifli yanları sizi kişisel konularınızdan uzaklaştırmamalı.

İkizler burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün size yapılmak istenen ayak oyunları başarısızlıkla sonuçlanacak. Ateş grubundan tanışacağınız biriyle duygusal ve saygıya dayanan bir ilişkinin başlayacağı gündesiniz. Maddi durumunuz gayet iyi görülüyor.
İkizler burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

İş Yaşamı : Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

Para Durumu: En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

Dikkat: İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.
İkizler burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de, ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Birçok ilişki fırsatlarıyla karşılaşacağınız bir gün. Üstelik gizli egolarınız da, her an ortaya çıkabilir.


İkizler Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder